Política de Privacitat

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

 

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de VIATGES DOMUS TRAVEL S.L., que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de VIATGES DOMUS TRAVEL S.L., titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

 

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Ús de les seves dades personals

 

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem.

 

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre’ns el seu currículum vitae. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

VIATGES DOMUS TRAVEL S.L, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

 

Recepció de Currículums Vitae
En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

 

 

 

 

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

 

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a VIATGES DOMUS TRAVEL S.L a Plaça de les Castanyes n 5, 17004 de Girona o mitjançant correu electrònic a la info@domustravel.com aportant-nos còpia del seu D. N. I.

 

 

Comunicacions de dades

 

VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l’ USUARI ens ho autoritzi expressament.

 

Seguretat de les seves dades personals

 

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Actualització de les seves dades

 

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

 

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

 

VIATGES DOMUS TRAVEL S.L, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

 

VIATGES DOMUS TRAVEL S.L. pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.